BECQUEREL

de Praeterestraat 2 Louisa wijk “Alain, Natanael en Jofrey hebben voor ons een pand gevonden dat al is ingericht. Dankzij hun professionaliteit, kennis van de markt en flexibiliteit konden we profiteren van uitzonderlijke financiële voorwaarden. Hun onderhandelingsvaardigheden zijn indrukwekkend. Ik beveel Elias Partners aan!”

ERT

Brand Whitlocklaan, 165 Gedecentraliseerd “De onderhandelingsvaardigheden van Alain Lavy en Natanael Monade hebben ons bedrijf geholpen om onze kantoorhuur aanzienlijk te verlagen. We waardeerden hun expertise op de vastgoedmarkt en hun professionele aanpak. Het was een genoegen om met hen samen te werken.”

EuropaBio

Kunstlaan 53 Europese wijk “Elias Partners heeft succesvol de heronderhandeling van ons kantoorhuurcontract met onze verhuurder geleid, met inachtneming van onze behoeften en financiële vereisten. Dit stelde ons in staat om ons te blijven richten op onze gebruikelijke activiteiten terwijl onze belangen in goede handen lagen. Aan het einde van een missie van enkele weken […]

ILGA

Troonlaan 60 Europese wijk “Wij zijn meer dan tevreden over de onderhandeling die Alain voor ons heeft gevoerd en de resultaten die onze verwachtingen ruimschoots hebben overtroffen! Alain heeft blijk gegeven van groot professionalisme, was voortdurend vriendelijk, heeft ons gedurende het hele proces gevolgd en geadviseerd. Aan het einde van ons contract zullen we hen […]

ESEDRA

Cortenberghstraat 172 Europese wijk “Wij hebben kunnen gebruik kunnen maken van de expertise van Natanael en Alain. De resultaten van de onderhandelingen hebben onze verwachtingen ruimschoots overtroffen. Wij danken hen, zullen hen opnieuw contacteren en bevelen Elias Partners ten zeerste aan!”